Tietoja minusta

Morjesta!

Minun visio ja missio. Tarkoituksena on rohkaista jokaista liikkumaan ja tätä kautta pitämään huolta omasta kunnosta. Liikkumalla ja harjoittelemalla säännöllisesti parannetaan fyysistä, mutta myös henkistä hyvinvointia. Suomessa on kasvava liikkumattomuuden velka, jolla on suorat vaikutukset kansanterveyteen ja talouteen. Omalla toiminnallani yritän laittaa jarruja tähän huolestuttavaan ilmiöön. Tarjoan henkilökohtaista valmennusta Itä-Suomessa Lieksassa, sekä etänä verkossa. Harjoittelu tapahtuu kuntosalilla, ulkona puistoissa, tai vaikka kotona. Hyvän ja tehokkaan treenin voi saada aikaan myös ilman välineitä. Tule ihmeessä mukaan kokeilemaan matalan kynnyksen online treenejä & joogaa.

Mikä on Natural Calisthenics? Sana Calisthenics on peräisin kreikan kielen sanoista ”kalos” joka tarkoittaa kauneutta, sekä ”sthenos” joka tarkoittaa voimaa. Calisthenics eli kehonpainoharjoittelu ei siis ole mitenkään uusi juttu, vaan kehonpainolla on harjoiteltu jo antiikin Kreikassa tuhansia vuosia sitten. Natural taas tarkoittaa luonnonmukaista. Haluan omalla esimerkilläni kannustaa doping vapaaseen urheiluun.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä paras ratkaisu juuri sinulle. Lisäksi verkkokaupasta saat muutamia hyviä tuotteita, joista saat apua etenkin kotona harjoitteluun.

Ystävällisin terveisin
Jere Rantonen

Adonis Building Oy
3204851-9
81700, Lieksa
rantonen.jere@gmail.com
0405494548


Men's Physique kunto syksyltä 2021